Viva Wallet POS: Χρέωση καρτών 20% φθηνότερα από όλες τις τράπεζες

Μια νέα προσφορά παρέχει το Viva Wallet POS, επεκτείνοντας το πρόγραμμα εγγύησης χαμηλότερων χρεώσεων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Viva Wallter POS δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις να χρεώνουν κάρτες 20% φθηνότερα από όλες τις τράπεζες. Η νέα προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους έως 15 Απριλίου.

Επιπλέον, το Viva Wallet POS γίνεται η μοναδική υπηρεσία στην Ελλάδα που αποδίδει στους επαγγελματίες τις εισπράξεις τους άμεσα, την στιγμή της χρέωσης, ακόμη και αν είναι σαββατοκύριακο ή αργία, ενώ με την Viva Wallet Card που συνδέεται αυτόματα με τον Viva λογαριασμό τους, μπορούν να κάνουν άμεση χρήση των χρημάτων τους.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει ή να ενοικιάσει το Viva Wallet POS της επιλογής του, απολαμβάνοντας προμήθεια έως 0% για συγκεκριμένο όγκο συναλλαγών, πηγαίνοντας σε ένα από τα καταστήματα Cyta, Media Markt, Public και Wind σε όλη την Ελλάδα, παραγγέλνοντας online στο vivawallet.com ή με ένα τηλεφώνημα στο 13855. Η ενεργοποίηση της συσκευής είναι απλή και μπορεί να γίνει από τον πελάτη ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης σε λίγα μόλις λεπτά.

Να σημειωθεί ότι το Viva Wallet POS αποτελεί προϊόν της Viva Payments, που είναι το μοναδικό Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος στην χώρα, αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ