Στο 1,4 δισ.ευρώ η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Champions και Europa League

Η BT Sport  θα παραμείνει ο αποκλειστικός διαχειριστήςτων τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων του Champions και του UEFA Europa Leaqgue, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι την περίοδο 2020/21, ύστερα από δημοπρασία.

Βάσει της συμφωνίας, η οποία κόστισε στο BT Sport 1,4 δισ. ευρώ, το BT Sport θα μπορεί πλέον όχι μόνο να μεταδίδει τις μεγάλες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, αλλά και να έχει την αποκλειστικότητα στην προβολή των highlights.

Η πρώτη συμφωνία είχε επιτευχθεί για την τριετία 2015-2018, ενώ αναμένεται με το deal αυτό να πληγεί το αντίπαλο κανάλι ITV.

Σύμφωνα με τον John Petter, Consumer CEO της BT: “Είμαστε αποφασισμένοι να ανανεώσουμε τα δικαιώματα. Το Champions League και το UEFA Europa League είναι δύο από τους καλύτερους διαγωνισμούς παγκοσμίως θα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την UEFA που μας επέλεξε σαν τον αποκλειστικό ραδιοτηλεοπτικό συνεργάτη της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το UEFA Champions League αναμένεται να ενδυναμωθεί και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι οπαδοί θα μπορούν να απολαμβάνουν δύο ζωντανούς αγώνες τη βραδιά για πρώτη φορά“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ