adidas: αυτή είναι η επίσημη μπάλα της Knock-Out Φάσης και του μεγάλου Τελικού του UEFA Champions League

Με την επιστροφή του UEFA Champions League, η adidas αποκάλυψε την επίσημη μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Η νέα μπάλα αποδίδει φόρο τιμής στην Ουαλία που θα φιλοξενήσει το μεγάλο Τελικό. Tο σχέδιό της αποτυπώνει ένα εντυπωσιακό print που προσομοιάζει το δέρμα του δράκου, εμπνευσμένο από το εθνικό έμβλημα της χώρας που κατέχει περίοπτη θέση στην Ουαλική σημαία. Η ομάδα της adidas κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού της μπάλας, ταξίδεψε έως το Cardiff στην προσπάθειά της να εμπνευστεί από τη δύναμη και την επιβλητικότητα που συμβολίζει ο δράκος στην Κέλτικη μυθολογία. Το τελικό σχέδιο αντιπροσωπεύει το θάρρος, την αποφασιστικότητα και τον ηρωισμό που θα επιδείξουν οι ομάδες στο τελικό στάδιο της διοργάνωσης.

UCL Official Match Ball 2017 (1)

Η μπάλα προσφέρει κορυφαία απόδοση, αντάξια με το επίπεδο των παικτών που πρωταγωνιστούν στην τελική φάση – παίκτες όπως οι Messi, Bale, Suarez και Müller. Η εξωτερική της επιφάνεια ενσωματώνει τον ίδιο κορυφαίο και καινοτόμο σχεδιασμό με τους προκατόχους της, για να παρέχει βέλτιστη πρόσφυση. Tα θερμοκολλημένα πάνελ της μπάλας που ενσωματώνουν τα χαρακτηριστικά αστέρια του UEFA Champions League παρέχουν άψογη επαφή και τέλειο κοντρόλ.

Το ίδιο “μυθικό” σχέδιο αποτυπώνεται και στη νέα συλλεκτική ποδοσφαιρική συλλογή Dragon Pack με ACE και X εκδόσεις για χόρτο και πλαστικό, που ενσωματώνουν όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες που χρησιμοποιεί η adidas στα ποδοσφαιρικά της παπούτσια.

Η νέα μπάλα χρησιμοποιείται ήδη στους αγώνες του UEFA Champions League από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι και το μεγάλο τελικό στις 3 Ιουνίου και είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα adidas Stores και συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ