Η Crowdpolicy συμμετέχει στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας NBG Business Seeds

Η Crowd Policy, σε συνέχεια της επιτυχημένης της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα και την υλοποίηση της πλατφόρμας act4Greece, του NBG i-bank #fintech crowdhackathon και του προγράμματος επιχειρηματικού επιταχυντή be finnovative, με ανακοινώνει τη συμμετοχή της Crowdpolicy στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας με ονομασία “NBG Business Seeds“.

H Crowdpolicy ιδρύθηκε το 2012 με στόχο την ανάπτυξη μεθοδολογιών και πληροφοριακών συστημάτων για την αξιοποίηση του πλήθους (crowd) στη διαμόρφωση διαδικασιών, προϊόντων και υπηρεσιών. Από τότε έχουμε υλοποιήσει αρκετά σχετικά έργα και έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε θέματα crowdsourcing, crowdfunding και crowdinnovation σε παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και υλοποίηση ψηφιακών συστημάτων και πλατφορμών.

Τα προϊόντα της απευθύνονται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, σε κάθε οργανισμό, φορέα ή εταιρία που θέλει με βιώσιμο τρόπο να συνεργάζεται με πελάτες, εργαζόμενους, δίκτυο πωλήσεων και προμηθευτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ