Μοσκοβισί: Θα βρούμε την καλύτερη λύση για την Ελλάδα

Σίγουρος ότι θα βρεθεί μια καλή λύση για την Ελλάδα εμφανίστηκε ο Πιερ Μοσκοβισί, μετά τη συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Είμαι σίγουρος και ελπίζω ότι θα βρούμε την καλύτερη λύση για την Ελλάδα, δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο Π. Μοσκοβισί δήλωσε ότι είχε μια δημιουργική συνάντηση με τον Ε. Τσακαλώτο, ενώ έχει γίνει και μια προετοιμασία με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος εξετάζει τις παραμέτρους.

Αίσθησή μου είναι πως χρειαζόμαστε μια δυνατή Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης. Η οικονομία πάει καλά και οι προβλέψεις μας είναι ότι θα πάει καλύτερα. Χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις, αλλά όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος προσέθεσε ο Ευρωπαίος επίτροπος“.

Νωρίτερα πριν τη συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο κοινοτικός επίτροπος δήλωσε ότι η 20η Φεβρουαρίου είναι μια ημερομηνία – ορόσημο, που μπορεί να γίνει μια καλή στιγμή για την Ελλάδα.

Ο Πιέρ Μοσκοβισί υπογράμμισε ότι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος και υπάρχουν ορισμένα μικρά βήματα ακόμη που πρέπει να γίνουν για να υπάρξει συμφωνία για τη β’ αξιολόγηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ