Με γεύσεις από το Περού και την Ιαπωνία καλεί το K for Kiku Ψυχικού να γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη. Για την Τσικνοπέμπτη, το K for Kiku Ψυχικού έχει ετοιμάσει ένα ειδικό μενού με 30 ευρώ το άτομο.
Περουβιανά υλικά συναντούν ιαπωνικές τεχνικές μπάρμπεκιου και ένα μείγμα από αρώματα και γεύσεις της Nikkei κουζίνας φτάνουν στο τραπέζι σε μια γιορτή κρεατοφαγίας. Ο διονυσιακός χαρακτήρας της Αποκριάς συναντά τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του K for Κiku προσφέροντας μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.
Το ειδικά διαμορφωμένο μενού του Κ for Kiku περιλαμβάνει:
Beef Tataki Salad Aji Amarillo Truffle Sauce
Λεπτές φέτες μοσχαριού με ανάμεικτη σαλάτα και περουβιανή σος με τρούφα
Bao Beef Burger with Tonkatsu-Mint Sauce
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι σε ψωμάκι ατμού με τονκάτσου σος και μέντα
Chicken Yakitori with Japanese BBQ Sauce
Καλαμάκι κοτόπουλο με ιαπωνική BBQ σος
Beef Anticuchos, Chives, Yuka Chips
Μοσχάρι anticucho, σχοινόπρασο, τσιπς περουβιανής ρίζας
Slow Cooked Pork Baby Back Ribs with Aji BBQ Sauce
Χοιρινά παϊδάκια καραμελωμένα με περουβιανή BBQ σος
Lamb Chops with Yakiniku Sauce
Παϊδάκι αρνιού με ιαπωνική yakiniku σος
Chocolate Trilogy, Dulcey-Jivara-Guanaja, with Cocoa Nib Ice Cream
Τριλογία σοκολάτας, dulcey-jivara-guanaja, με παγωτό από καρπό του κακάο