Πάνω από 60 προτάσεις στο Invent ICT

Περισσότερες από 60 προτάσεις υποβλήθηκαν για ένταξη στο πρόγραμμα επώασης καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων Invent ICT το οποίο θα υποστηρίξει την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών που κάνουν αξιοποίηση των τεχνολογιών  πληροφορικής και επικοινωνιών.

Οι ιδέες, σε πρώτη φάση, θα αξιολογηθούν από ανεξάρτητους αξιολογητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τον ιδιωτικό τομέα και τους συντελεστές του Προγράμματος. Τα αποτελέσματα για τις ιδέες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του μήνα (Φεβρουαρίου).

Το Invent ICT υλοποιείται από τη θερμοκοιτίδα ΕΠΙ.νοώ του ΕΠΙΣΕΥ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τους Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) με τη στήριξη της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ). Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη της ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και στην ανάσχεση του brain drain που επηρεάζει αρνητικά τις προοπτικές οικονομικής ανάκαμψης στην χώρα

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την Πρόσκληση Ενδιαφέροντος του προγράμματος Invent ΙCT επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.inventICT.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ