Η SYSTEMS SUNLIGHT επιλέγει τη SiEBEN

Η εταιρεία SYSTEMS SUNLIGHT S.A. δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά των ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων και εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας που καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών, από βιομηχανικές μέχρι καταναλωτικές. Στην 3η δεκαετία της συνεχούς ανάπτυξης, η εταιρεία σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων, παγκοσμίως, προμηθευτών λύσεων αποθήκευσης ενέργειας.

Ως μέλος ενός ισχυρού και αναπτυσσόμενου επιχειρηματικού οικοσυστήματος, η SYSTEMS SUNLIGHT βασίζεται σε σύγχρονες υποδομές και για το λόγο αυτό έχει επιλέξει από το 2013 να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που προσφέρει η Unified Communication λύση της Cisco, σε συνδυασμό με IP Τηλεφωνικό Κέντρο, Presence και Enterprise Instant Messaging στα δύο σημεία παρουσίας της εταιρείας. 

Πρόσφατα, η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στην αναβάθμιση της UC λύσης της, επιλέγοντας για μια ακόμα φορά να συνεργαστεί με τη SiEBEN. Έχοντας ολοκληρώσει την αναβάθμιση, οι χρήστες έχουν πλέον την δυνατότητα απομακρυσμένης, ασφαλής διαχείρισης του εσωτερικού τους τηλεφώνου, με το προφίλ τους, να τους «ακολουθεί» σε οποιαδήποτε mobile συσκευή χρησιμοποιούν, είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι, είτε κινούμενοι σε χώρους με κάλυψη WiFi ή 3G, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Η χρήση της Cisco Unified Communication λύσης που έχει επιλέξει η εταιρεία, αυξάνει το επίπεδο συνεργασίας (collaboration) μεταξύ των χρηστών, απλοποιεί τις εσωτερικές διαδικασίες και λειτουργίες ακόμα και για τους mobile χρήστες, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί σημαντικούς πόρους για την ίδια την επιχείρηση, όπως για παράδειγμα τη σημαντική  μείωση του τηλεπικοινωνιακού κόστους.

Ο κ. Παπαδόπουλος, IT Infrastructure Manager της Systems SUNLIGHT, δήλωσε “Η επιλογή της Cisco Unified Communication λύσης αποδείχθηκε μια σημαντική επένδυση για την εταιρεία, καθώς συνέβαλλε σημαντικά στην αύξηση του επιπέδου συνεργασίας μέσα στην εταιρεία και στην παραγωγικότητα των εν κινήσει χρηστών. Η αναβάθμιση της λύσης αποτέλεσε μονόδρομο προκειμένου να επωφεληθούμε στο έπακρο των πλεονεκτημάτων που μας προσφέρουν τέτοιου είδους υποδομές. Το έργο υλοποιήθηκε ομαλά από τη SiEBEN, που επιβεβαίωσε την αρχική μας επιλογή, τόσο για την ίδια τη λύση, όσο και για τον συνεργάτη που ανέλαβε την υλοποίηση”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ