Αύξηση 13,4% στις πωλήσεις της Dior Hellas

Με αυξημένες πωλήσεις κατά 13,4% έκλεισε η Dior Hellas το 2016, επιβεβαιώνοντας την τάση ανάκαμψης που παρουσιάζει η ελληνική αγορά των ειδών πολυτελείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, το 2016, οι πωλήσεις της Dior Hellas έφτασαν τα 15,231 εκατ. ευρώ έναντι 13,436 εκατ. ευρώ το 2015. Η μεγαλύτερη αύξηση (21,4%) σημειώθηκε στα αρώματα του Οίκου (Eau Sauvage, Poison Girl, Miss Dior). Να σημειωθεί ότι πέρυσι η Dior κυκλοφόρησε το νέο άρωμα της σειράς Poison, το Poison Girl. Οι κρέμες του οίκου σημείωσαν αύξηση 11,6% και τα προϊόντα make-up 5,8%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αύξηση στις πωλήσεις έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής επιλογής του Οίκου Christian Dior, που είναι μέλος του Ομίλου LVMH, να ενισχύσει την παρουσία του στη χώρα μας.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ταυτόχρονα με την ενίσχυση των οικονομικών μεγεθών, η Dior Hellas κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες του Οίκου Dior παγκοσμίως, κατά τη διαδικασία πολύμηνης αξιολόγησης που πραγματοποίησε ο Οίκος στο σύνολο των καταστημάτων και των θυγατρικών του σε όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ