Στην έκθεση “boat Düsseldorf” η Openichnos

Εντυπωσιακά, όπως εξάλλου έκλεισε και το 2016 , ξεκινά η νέα χρονιά για την Openichnos, την κρητική Startup που έλαβε την πρώτη θέση στον 3ο διαγωνισμό Bluegrowth τον περασμένο Δεκέμβριο.

Γιώργος Κούτρας _
Ο Γιώργος Κούτρας, επικεφαλής της Openichnos.

Συγκεκριμένα στελέχη της Openichnos θα βρεθούν στην πόλη του Ντίσελντορφ όπου στο διάστημα 21 και 29 Ιανουαρίου πραγματοποιείται το boat Düsseldorfστο οποίο εφέτος θα βρεθούν 1.813 εκθέτες από 70 διαφορετικές χώρες, ενώ αναμένεται να παρουσιαστούν περίπου 1.800 σκάφη. Σημειώνεται ότι η έκθεση “boat Düsseldorf”, που μετρά 48 χρόνια ζωής, θεωρείται η μεγαλύτερη και η σημαντικότερη στο είδος της.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Κούτρας, επικεφαλής της Openichnos έχει προγραμματίσει πλήθος συναντήσεων με “key players”, τόσο της Γερμανίας, όσο και της παγκόσμιας αγοράς. Βασικός στόχος για εφέτος είναι η διεθνής σκηνή της αγοράς της θάλασσας και ειδικότερα της αγοράς που σχετίζεται με τα σκάφη αναψυχής να ενημερωθούν για την Openichnos απευθείας από τα στελέχη της.

Το STARTUPPERgr είναι σε θέση να γνωρίζει πως ήδη έχουν προγραμματιστεί σημαντικές συναντήσεις με “παίκτες κλειδιά” από την αγορά της Κροατίας, αλλά και αυτή της Ιταλίας που ήδη έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προϊόν της ηρακλειώτικης Startup.

Είναι σαφές ότι η Openichnos, έναν προϊόν, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ελλάδα, ανοίγει, με το “καλημέρα”, “πανιά” για την επέκταση της δραστηριότητας στο εξωτερικό, γεγονός που πιστοποιεί την δουλειά που έχει γίνει στο προηγούμενο διάστημα.

Πηγή: Startupper.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ