«Ξαναγράφουν» τη συμφωνία Μαρινόπουλου – Σκλαβενίτη

Προς επαναπροσδιορισμό οδεύει η συμφωνία Σκλαβενίτη – Μαρινόπουλου, με στόχο την αντιμετώπιση των ζητημάτων διευρυμένης ενδιάμεσης χρηματοδότησης που προκύπτουν μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης με την οποία εγκρίνεται η σχετική συμφωνία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε μια μέρα μετά από ότι προέβλεπε η συμφωνία με τις τράπεζες εγείρει σοβαρά θέματα επαναπροσδιορισμού πλευρών της συμφωνίας, που αφορούν κυρίως τη διεύρυνση της λεγόμενης ενδιάμεσης χρηματοδότησης.

Ειδικότερα, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την πληρωμή των εργαζομένων τόσο τον Δεκέμβριο όσο και τον Ιανουάριο και της πλευράς που θα επωμιστεί το κόστος αυτής της χρηματοδότησης.

Γι’ αυτό τον λόγο οι νομικοί όλων των εμπλεκομένων μερών αναζητούν ήδη από το πρωί της Δευτέρας λύση προκειμένου να καλυφθούν τα κενά και η συμφωνία να είναι συμβατή με τα δεδομένα που δημιούργησε η καθυστέρηση της δικαστικής απόφασης. Όλοι ωστόσο τονίζουν πως βούληση όλων είναι το γρηγορότερο δυνατόν η υλοποίησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ