ΑΒ Βασιλόπουλος: Εκπτώσεις μέχρι και 50%

H ΑΒ υποδέχεται το 2017 με τη νέα ενέργεια  «Το καλάθι γεμίζει & Πόντους χαρίζει», δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από μεγάλες προσφορές κάθε μέρα και να κερδίσουν ακόμα περισσότερους πόντους και επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 04/01, οι πελάτες μπορούν να βρουν στα καταστήματα ΑΒ κάθε μέρα μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και κατηγοριών με έκπτωση έως και 50%.

Ειδικά για τους κατόχους ΑΒ Plus, κάθε Τετάρτη κερδίζουν 1 επιπλέον πόντο για κάθε προϊόν που ψωνίζουν και κάθε εβδομάδα 100 τυχεροί κερδίζουν την αξία των εβδομαδιαίων συναλλαγών τους με την ΑΒ Plus σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ αξίας 6 ευρώ.

Παράλληλα, η ΑΒ συνεχίζει την ενέργεια για τα απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων, σύμφωνα με την οποία μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας απορρυπαντικό από 38 μεζούρες και πάνω κάθε μέρα σε προσφορά, με τη χρήση της ΑΒ Plus. Επιπλέον, μέχρι και το Σάββατο 21/1/2017, κάθε συναλλαγή 40 ευρώ με την ΑΒ Plus που περιλαμβάνει και ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων από 38 μεζούρες και πάνω, χαρίζει μια επιταγή έκπτωσης ΑΒ αξίας 6 ευρώ.

Για όλες μας τις ενέργειες μπορείτε να ενημερωθείτε από το επίσημο website της ΑΒ www.ab.gr  και από τα social media της ΑΒ Βασιλόπουλος (facebook και twitter).

Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, βρισκόμαστε με συνέπεια δίπλα στον καταναλωτή, δείχνοντας στην πράξη την εκτίμησή μας σε όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται καθημερινά για τις αγορές τους. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις μοναδικές μας προσφορές σε όλα τα ΑΒητικά καταστήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ