Media Markt: Τρέξε 100’’ για να τα σηκώσεις όλα δωρεάν – Round 2

Τον Ιανουάριο του 2016 ένας τυχερός φίλος της Media Markt, αγοράζοντας ένα σκουπάκι αξίας 39 ευρώ εξασφάλισε τη συμμετοχή που του έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρώσει προϊόντα αξίας 25.942 ευρώ σε 100 δευτερόλεπτα. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ενέργεια πέρυσι, η Media Markt αποφάσισε να ξαναδώσει την ευκαιρία στους φίλους της να διεκδικήσουν τις συσκευές που ονειρεύονται.

Μέχρι και τις 31.01, οι πελάτες της Media Markt θα έχουν την ευκαιρία με τις αγορές τους να λάβουν μέρος στην κλήρωση για  να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στην ενέργεια, όπου θα διεκδικήσουν όσα προϊόντα μπορούν  να σηκώσουν σε 100”. Ο τυχερός νικητής που θα αναδειχθεί με κλήρωση των αποδείξεων θα έχει την ευκαιρία να τρέξει για 100” μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο σημείο στο κατάστημα της εταιρίας στη Λ. Συγγρού, παίρνοντας δωρεάν όσα προϊόντα καταφέρει να συγκεντρώσει σε αυτό διάστημα. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση εξασφαλίζουν οι αγορές τόσο στα 11 φυσικά καταστήματα της εταιρείας  όσο και στο mediamarkt.gr.

Η ενέργεια επικοινωνείται ήδη σε τηλεόραση, online και social media. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.mediamarkt.gr/el/shop/running-contest.html  και στα καταστήματα Media Markt.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ