Autohellas Hertz: Γιόρτασε μια επιτυχημένη χρονιά στο 4711

Με ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι για τους πελάτες του Operating Leasing αποχαιρέτησε το 2016 η Αutohellas Hertz, μέλος του ομίλου Θ. Βασιλάκη.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών περισσότερα από 900 στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου που έχουν εμπιστευθεί τις αξιόπιστες και πρωτοποριακές υπηρεσίες της Αutohellas Hertz και συνεργάζονται μαζί της.Εικόνα 2Εκ μέρους της διοίκησης, τους καλεσμένους υποδέχτηκαν ο Γεώργιος Βασιλάκης, ο κος Δημήτρης Μαγγιώρος, αναπληρωτής γενικός διευθυντής μαζί με τον Εμπορικό Διευθυντή του Operating Leasing, Βαγγέλη Φυτάλη.

Με μια ιδιαίτερα εορταστική διάθεση οι καλεσμένοι απόλαυσαν το φαντασμαγορικό μουσικό πρόγραμμα του Διονύση Σχοινά και αντάλλαξαν ευχές για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά.

Η Autohellas Hertz

Η Autohellas Hertz έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Επιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης, 49 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ