Στα 117 εκατ. ευρώ το συνολικό εκδοθέν μετοχικό κεφάλαιο της Cenergy Holdings

Ενημέρωση εξέδωσε η Cenergy Holdings, αναφορικά με το συνολικό εκδοθέν μετοχικό κεφάλαιό της και τον αριθμό μετοχών της, όπως απαιτείται από το βελγικό νόμο. Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

“Όπως απαιτείται σύμφωνα με το άρθρο 15 του βελγικού νόμου της 2ας Μαΐου 2007 σχετικά με τη γνωστοποίηση σημαντικών μεταβολών δικαιωμάτων ψήφου εκδοτών των οποίων οι κινητές αξίες έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση σε οργανωμένη αγορά, η βελγική εισηγμένη ανώνυμη εταιρία, Cenergy Holdings SA, ανακοινώνει με την παρούσα, ότι ως αποτέλεσμα της ολοκλήρωσης της διασυνοριακής συγχώνευσης δι’ απορρόφησης από την Cenergy Holdings SA των ελληνικών εισηγμένων εταιρειών, Σωληνουργεία Κορίνθου Εταιρεία Συμμετοχών Α.Ε. και Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. Εταιρεία Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία, το εκδοθέν μετοχικό κεφάλαιο και ο αριθμός των μετοχών της Cenergy Holdings SA έχουν ως εξής:

  • συνολικό εκδοθέν μετοχικό κεφάλαιο: 117.892.172,38 ευρώ∙ και
  • συνολικός αριθμός μετοχών (η κάθε μία φέρουσα ένα δικαίωμα ψήφου) : 190.162.681.

Σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 2 του βελγικού νόμου της 2ας Μαΐου 2007, το όριο άνω του οποίου μία συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο απαιτείται να γνωστοποιείται καθορίζεται σε 5%. Γνωστοποιήσεις σημαντικών μεταβολών δικαιωμάτων ψήφου που πραγματοποιούνται σύμφωνα με το νόμο αυτό πρέπει να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Για την ανάγνωση του ενημερωτικού δελτίου σχετικά με την εισαγωγή των μετοχών της Cenergy Holdings SA στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών και το Χρηματιστήριο Αθηνών, παρακαλείσθε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Cenergy Holdings SA στη διεύθυνση www.cenergyholdings.com.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ