Η Coca-Cola στηρίζει το «Μπορούμε» και αυτά τα Χριστούγεννα

Η CocaCola, για ακόμη μια χρονιά, στηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε». Στόχος της είναι να βοηθήσει την οργάνωση να προσφέρει 380.000 γεύματα χαράς σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μεταμορφώνοντας έτσι τις χριστουγεννιάτικες τους στιγμές σε ξεχωριστές.

CC_LOGO-(R) red tagline
CC_LOGO-(R) red tagline

Όλοι όσοι επιθυμούν να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια της CocaCola και του «Μπορούμε», μπορούν να επισκεφθούν το site «Μήνυμα στο μπουκάλι» (http://xmas.coca-cola.gr) και να στείλουν ένα μήνυμα σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, λέγοντάς του ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο «ευχαριστώ». Για κάθε μήνυμα που θα σταλεί, η  Coca-Cola θα προσφέρει 1 ευρω στην οργάνωση «Μπορούμε».

boroume

Η CocaCola, μέσω της πρωτοβουλίας «Μήνυμα στο μπουκάλι», ενισχύει το πολύτιμο έργο της οργάνωσης που έχει ως στόχο τη μείωση της σπατάλης περισσευούμενου φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. Γιατί αυτές τις γιορτινές μέρες, είναι σημαντικό να λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που συμβάλλουν ώστε οι χριστουγεννιάτικες στιγμές να γίνονται μοναδικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ