Toshiba: Τα πιο πρακτικά δώρα για τις γιορτές

Οι γιορτές είναι προ των πυλών, και η Toshiba προτείνει τα προϊόντα της σειράς Canvio, που προσφέρουν κάτι περισσότερο από ένα απλό δώρο, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα, αφού απαθανατίσουν στιγμές σε φωτογραφίες και βίντεο, να τις αποθηκεύσουν για να τις απολαμβάνουν ξανά και ξανά, με τη μοναδική ποιότητα και αξιοπιστία του ονόματος Toshiba που εγγυάται εμπιστοσύνη στη διασφάλιση των αναμνήσεών τους. Ακόμα περισσότερο, για μία πιο προσωποποιημένη εκδοχή του δώρου τους, οι χρήστες μπορούν να χαρίσουν τις συσκευές έχοντας φορτώσει σε αυτές αναμνήσεις.

Canvio Premium – Για μοναδικό στυλ

Την ώρα που όλοι περιμένουν να ξετυλίξουν τα δώρα τους, ο Canvio Premium εμφανίζεται για να κλέψει την παράσταση με εντυπωσιακές άκρες και λαμπερό εξωτερικό περίβλημα αλουμινίου που το χαρίζουν εντυπωσιακή εμφάνιση. Διατίθεται σε έκδοση 1, 2 ή 3 TB, ενσωματώνει ό,τι καλύτερο στην τεχνολογία αποθήκευσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με PC είτε με Mac. Επιπλέον το κλείδωμα με κωδικό ασφαλείας βοηθά το χρήστη να κρατήσει ασφαλείς τις πληροφορίες του και να έχει class εσωτερικά και εξωτερικά.

Canvio Connect II – O μικρός βοηθός

Ακόμη και ο Άγιος Βασίλης χρειάζεται βοηθό, όπως και ο χρήστης ενώ γυρίζει από πάρτι σε πάρτι. Ο Canvio Connect II αποτελεί την ιδανική συσκευή για ταξίδια, καθώς προσφέρει στο χρήστη μέχρι και 3 TB στο χέρι του και του επιτρέπει να έχει πρόσβαση στα αρχεία του από οποιαδήποτε συσκευή. Αλλά έχει και άλλους άσσους στο μανίκι. Μπορεί να μετατρέψει το PC σε personal cloud storage server, για μπορεί ο χρήστης να μοιράζεται τη χαρά των δεδομένων του όπου και να βρίσκεται Διατίθεται με χωρητικότητα από 500 GB έως 3 TB capacity.

Canvio for Desktop – Αποθηκεύστε τις αναμνήσεις σας

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Κάθε εποχή φεύγει σχεδόν όσο γρήγορα ήλθε. Οπότε όταν θα αποθηκεύετε τα στολίδια για του χρόνου, θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι οι αναμνήσεις σας είναι ασφαλείς. Εκεί αναλαμβάνει ο Canvio for Desktop. Ένα όμορφο desktop drive στο μαύρο του πιάνου, που σας προσφέρει χωρητικότητα έως 6 TB storage και τις μεγαλύτερες ταχύτητες USB 3.0. Ιδανικός για να αποθηκεύετε τις στιγμές χριστουγεννιάτικης χαράς για χρόνια διατίθεται με χωρητικότητα 2 TB έως 6 TB.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ