Διαγωνισμός από την Tetra Pak και το τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ

Η Tetra Pak,  εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων  λανσάρει το διαγωνισμό «Tι τύπος βουνίσιος είσαι» στο Facebook, σε συνεργασία με το αυθεντικό τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το κρύο τσάι του βουνού (σιδερίτης) ΟΛΥΜΠΟΣ είναι το πρώτο τσάι που κυκλοφορεί σε χάρτινη συσκευασία Tetra Pak. Η Tetra Gemina Aseptic διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα και τη γεύση του τσαγιού που παράγεται με την αυθεντική ελληνική συνταγή και συσκευάζεται με τη σύγχρονη ασηπτική τεχνολογία της Tetra Pak, χωρίς την ανάγκη συντηρητικών. Παράλληλα, με το καπάκι HeliCap™ 27 το άνοιγμα και το κλείσιμο γίνεται ακόμα πιο εύκολο, ενώ το κυρτό πάνω μέρος της συσκευασίας εξασφαλίζει πως δεν θα χαθεί ούτε σταγόνα.

Από τις 12 Δεκεμβρίου, μια ημέρα μετά τη «Παγκόσμια ημέρα Βουνών», έως τις 8 Ιανουαρίου, οι φίλοι της Tetra Pak και  της ΟΛΥΜΠΟΣ θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τι τύπος «βουνίσιου» είναι και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα Revelstoke Backpack, γεμάτο με τις μοναδικές γεύσεις από το κρύο τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ: Φυσική, με Λεμόνι και με Αρώνια σε συσκευασίες του 1lt και των 250ml.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε

Απαντώντας στο ερώτημα για τις δραστηριότητες που επιλέγεις όταν «παίρνεις» τα βουνά, ανακαλύπτεις αν είσαι παραδοσιακός, περιπετειώδης ή αθλητικός τύπος βουνίσιου. Με τη συμμετοχή σου μπαίνεις στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους τρείς τυχερούς που θα κερδίσουν.

Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να απολαύσει «βουνίσιες» στιγμές παρέα με την Tetra Pak & το τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ και μπες στη σελίδα της Tetra Pak στο Facebook: www.facebook.com/TetraPakHellas/ για να ανακαλύψεις Τι τύπος «βουνίσιος» είσαι!

Για να μάθεις περισσότερα για το τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ, επισκέψου τη σελίδα του στο Facebook:www.facebook.com/olympos/?fref=ts

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ