adidas Athletics: Έλληνες και ξένοι αθλητές επιλέγουν το Ζ.Ν.Ε Travel hoodie

Η adidas Athletics παρουσίασε πρόσφατα την επόμενη προσθήκη της κατηγορίας, το Z.N.E. Travel hoodie, που σχεδιάστηκε για να προσφέρει την απόλυτη συγκέντρωση και να μπλοκάρει τους αντιπερισπασμούς όταν ο αθλητής βρίσκεται στο δρόμο προς την κρίσιμη στιγμή πριν την αναμέτρηση με τον εαυτό του και με τον αντίπαλο.

adidas Z.N.E. travel Hoddie_Alejandro Dominguez
Alejandro Dominguez

Το Z.N.E. Travel hoodie έρχεται με νέα χαρακτηριστικά  στο καινοτόμο design του όπως οι διάφορες κρυφές τσέπες σχεδιασμένες ειδικά για να φυλάσσουν και να παρέχουν εύκολη πρόσβαση στα απαραίτητα αντικείμενα για το ταξίδι. Έτσι, το νέο Z.N.E. Travel hoodie γίνεται απαραίτητο σε κάθε αθλητή που μετακινείται προς τους αγώνες στους οποίους παίρνει μέρος, βοηθώντας τον να συγκεντρώσει όλη του την προσοχή στην επόμενη δοκιμασία που πλησιάζει.

adidas Z.N.E. travel Hoddie_Brown Ideye
Brown Ideye

Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι αθλητές που αγωνίζονται τόσο σε ελληνικές όσο και σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις επιλέγουν το Z.N.E. Travel hoodie προκειμένου να μπορούν να μένουν προσηλωμένοι στο στόχο τους στη διαδρομή προς τους αγώνες τους. Ο Κώστας Φορτούνης, ο Brown Ideye, ο Alejandro Domínguez, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Ronald Vargas και ο André Simões φωτογραφήθηκαν με το Z.N.E. Travel hoodie στο πλαίσιο της καμπάνιας της adidas Athletics. Το concept της φωτογράφισης αναδεικνύει την κρισιμότητα της στιγμής όπου ο παίκτης βρίσκεται στο ταξίδι προς το μεγάλο αγώνα και έχει ανάγκη για απόλυτη συγκέντρωση, μπλοκάροντας οτιδήποτε τον αποσπά.

Kostas Fortounis
Kostas Fortounis

Το adidas Z.N.E. Travel hoodie θα βρίσκεται στα adidas Stores από τις 14.12.

adidas Z.N.E. travel Hoodie_Andre Simoes
Andre Simoes

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ