Η αία* relate αναλαμβάνει το PR για brands του Σαράντη

Τη νέα συνεργασία της με τον Όμιλο Σαράντη ανακοίνωσε η αία* relate. Η νέα συνεργασία αφορά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος Δημοσίων Σχέσεων και Δημοσιότητας για τα brands Vidal, Strep, Tesori d’ Oriente, Denim και B.U. του Ομίλου Σαράντη

Η συνεργασία περιλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γραφείου τύπου, media & bloggers relations, επιμέλειας και διεκπεραίωσης ambassadorships προϊόντων, concept και διοργάνωσης προωθητικών ενεργειών σε σημεία πώλησης και άλλων εκδηλώσεων καθώς και συμβουλευτικής επικοινωνίας.

«Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία με την αία* relate θα είναι πολύ δημιουργική και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ξεκινάει με την ανάληψη της ευθύνης επικοινωνίας των brands B.U, Vidal, Strep, Tesori d Oriente και Denim» δήλωσε ο Ιάκωβος Πουτάκογλου, Group Brand Manager Cosmetics – Suncare της ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.  

«Είναι μεγάλη μας χαρά να υποδεχόμαστε στην αία* relate τα συγκεκριμένα brands και ακόμα μεγαλύτερη τιμή η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Όμιλος Σαράντη στο πρόσωπο της εταιρείας μας μία περίοδο ιδιαίτερα δημιουργική για εμάς» δήλωσε η Μυρτώ Γκόνου, Group Account Director της αία* relate.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ