Η SiEBEN IT Sponsor στο «The Sustainability Summit for Southeast Europe and the Mediterranean»

Η SiEBEN, συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει το The Economist ως IT Sponsor. Η εκδήλωση με τίτλο The Sustainability Summit for southeast Europe and the Mediterranean λαμβάνει χώρα αύριο, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στην Αθήνα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας και να πληροφορηθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές, οι οποίες είναι ικανές να προσφέρουν στους εταιρικούς χρήστες τις εμπειρίες που υπόσχεται η νέα εποχή της Επιχειρησιακής Πληροφορικής. 

Η SiEBEN, χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία που διαθέτει στην ανάπτυξη, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, είναι σε θέση να προτείνει λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς στην εποχή μας, έχοντας ως βασικό κριτήριο την στρατηγική Go-To-Market που επιθυμεί να υιοθετήσει ο κάθε οργανισμός. Ο όρος Go-To-Market για μία επιχείρηση αποτελεί τον συνδυασμό των εμπορικών λειτουργιών της (Sales, Marketing, Brand Management, Pricing και Consumer Insight) ο οποίος την οδηγεί στην κερδοφορία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ