Νέες τιμές και τρόπος διάθεσης των Viva Wallet POS

Τις νέες τιμές και τον νέο τρόπο διάθεσης των Viva Wallet POS ανακοίνωσε η Viva.  Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί πλέον είτε να αγοράσει από 159 ευρώ είτε να ενοικιάσει από 6,99 ευρώ το μήνα, το POS που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι προσφέρει μηδενική προμήθεια για όλους τους εμπόρους, δίνοντας επίσημα πλέον και με εγγύηση την πιο φθηνή λύση της αγοράς.

Σε προϊοντικό επίπεδο, η Viva εμπλουτίζει την γκάμα των συσκευών της με τα μοντέλα της εταιρείας PAX τα οποία προσφέρουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες και κυρίως μεγαλύτερη ταχύτητα στην διαδικασία χρέωσης καρτών.

Πλέον ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην mobile συσκευή D200, το S800 που αποτελεί την κλασική ενσύρματη λύση, για όσους θέλουν να έχουν ένα POS κοντά στο ταμείο τους και τέλος το S900 που συνδυάζοντας λειτουργία τόσο GPRS όσο και WIFI, αποτελεί τη ναυαρχίδα των προσφερόμενων συσκευών. Και οι 3 συσκευές υποστηρίζουν την τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών.

Κάθε επαγγελματίας ή επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει ένα Viva Wallet POS μπαίνοντας στο www.vivawallet.com, καλώντας στο 13855 ή πηγαίνοντας σε ένα από τα καταστήματα Cyta, Media Markt, Public και Wind σε όλη την Ελλάδα. Η ενεργοποίηση της συσκευής γίνεται από τον ίδιο τον πελάτη σε λίγα μόλις λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ