Nestle: νέο NestleNoiazomai App για πόντους επιβράβευσης

Το NestleNoiazomai.gr, ο κόσμος προνομίων από τη Nestlé Ελλάς, με στόχο να συμβάλλει σε μια καλύτερη ζωή για όλη την οικογένεια, παρουσιάζει μια νέα εφαρμογή, καλωσορίζοντας τους χρήστες στη νέα ψηφιακή εποχή της Nestlé.

Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ της Nestlé αποτελεί μια εφαρμογή κινητού με την οποία μπορούν όλοι να επωφεληθούν από τις καθημερινές αγορές, καθώς κερδίζουν πόντους επιβράβευσης. Με κάθε αγορά προϊόντων Nestlé, οι χρήστες μπορούν να φωτογραφίζουν την απόδειξη του super market, να υπογραμμίζουν τα προϊόντα που βρίσκονται στην απόδειξη και… να κερδίζουν πόντους οι οποίοι βοηθούν να φτιάξουν επιπλέον κουπόνια για τα προϊόντα που χρησιμοποιούν πιο συχνά.

nestlenoiazomai

 

Παράλληλα, το nestlenoiazomai.gr παρουσιάζει και τους τρεις ειδικούς συνεργάτες του οι οποίοι φροντίζουν να ενημερώνουν μέσα από την αρθρογραφία τους για θέματα είτε που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας είτε που μπορούν να την κάνουν πιο απολαυστική!

NestleNoiazomai 1 year cake

Ο διατροφολόγος, Ιωσήφ Αλεξανδρίδης, υπενθυμίζει πως Νοιάζομαι για την διατροφή σημαίνει νοιάζομαι για την υγεία, η οποία χτίζεται με τις σωστές επιλογές και τα καλύτερα προϊόντα διατροφής με βάση τις ανάγκες του καθενός.

 Από την άλλη, ο σεφ Κυριάκος Μελάς δίνει χρήσιμες συμβουλές, ακόμη και για τους μικρούς μας φίλους. Για παράδειγμα, το πώς μπορείτε να κρύψετε θρεπτικά τρόφιμα μέσα σε … υγιεινές μπουκίτσες.

O Τάσος Μαργαρίτης από την πλευρά του εξηγεί πώς διορθώνοντας μικρά πράγματα από την καθημερινότητά μπορείτε να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας αποφεύγοντας μελλοντικά προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ