Autohellas Hertz: Κορυφαία βράβευση στα True Leaders Αwards της ICAP

Σε «True Leader» αναδείχθηκε η Autohellas Hertz στην 6η διοργάνωση «True Leaders Awards» της ΙCAP για το 2015, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων αλλά και διακεκριμένων στελεχών επιχειρήσεων.

Η διάκριση αυτή, ανάμεσα σε 14.000 εταιρίες που εξετάστηκαν συνολικά, ήρθε ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης και διαρκούς ανοδικής επιχειρηματικής δραστηριότητας της Autohellas Ηertz, η οποία βασίστηκε σε συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια.

Σύμφωνα με αυτά, η Autohellas Hertz αναδείχθηκε ως κορυφαία εταιρεία του κλάδου μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρίες του 2015, συμπεριλαμβάνεται στις εταιρίες που το ίδιο χρονικό διάστημα κατάφεραν να αυξήσουν το προσωπικό τους και τις θέσεις εργασίας τους, βρίσκονται σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου τους βάση του κύκλου εργασιών τους, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν ιδιαίτερα υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει σημειώσει εξαιρετική άνοδο των οικονομικών και αναπτυξιακών της μεγεθών. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών αυξήθηκε από 126.163,96 ευρώ το 2014 σε 141.239,69 ευρώ το 2015 και σήμερα η Autohellas Hertz αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου στη χώρα μας, ηγέτιδα στο χώρο της μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Autohellas Hertz o Ευάγγελος Φυτάλης, εμπορικός διευθυντής Operating Leasing της Autohellas Hertz, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Έχοντας ως επίκεντρο τον καταναλωτή, τον άνθρωπο και την ελληνική κοινωνία η Autohellas Hertz δραστηριοποιείται με υπευθυνότητα και συνέπεια προσφέροντας σημαντικές καινοτόμες υπηρεσίες και προγράμματα. Οι αρχές και οι αξίες μας έφεραν μέχρι εδώ και αυτές θα μας καθοδηγήσουν και στο μέλλον. Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί μία επιπλέον δέσμευση και ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε την πορεία μας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας, απέναντι στους πελάτες μας, τους εργαζόμενούς μας, καθώς και τους προμηθευτές μας σε ολόκληρη τη χώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ