Βρήκε ψόφιο τρωκτικό σε στρίφωμα του φορέματός των Zara

Αγωγή εναντίον των Zara κατέθεσε μία Νεοϋορκέζα, η οποία ανακάλυψε ένα πεθαμένο τρωκτικό ραμμένο στο στρίφωμα φορέματος που αγόρασε από κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ενδυμάτων.

H Cailey Fiesel αγόρασε το φόρεμα τον Ιούλιο έναντι 40 δολαρίων. Όταν φόρεσε για πρώτη φορά το φόρεμα να πάει στη δουλειά της παρατήρησε μια περίεργη οσμή.

Αποδείχθηκε ότι η πηγή της οσμής βρισκόταν στο στρίφωμα, απ’όπου ξεπρόβαλε το πόδι του τρωκτικού και το υπόλοιπο σώμα του ήταν καλυμμένο από το ύφασμα. Αρχικά η ίδια νόμιζε ότι επρόκειτο για κλωστές που κρέμονταν από το στρίφωμα.

Η δικογραφία περιλαμβάνει και φωτογραφίες του φορέματος όπου διακρίνεται το πόδι του ψόφιου ποντικού. Επιπλέον, σύμφωνα με τη δικογραφία, η Cailey Fiesel, εμφάνισε εξανθήματα τα οποία σύμφωνα με τους γιατρούς προήλθαν από «μία ασθένεια που προκαλείται από τρωκτικά».

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την απάντηση της εταιρείας Zara κι αν όντως το ποντίκι υπήρξε εκεί ραμμένο κατά λάθος στο εργοστάσιο ή αν κατάφερε με κάποιο τρόπο και μπήκε στο στρίφωμα του φορέματος εφόσον το είχε αγοράσει τον Ιούλιο. Επίσης παραμένει άγνωστο το ποσό που διεκδικεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ