H Visa μέγας χορηγός στο Plisskën Festival

Το Plisskën Festival στη δεύτερη χειμερινή εκδοχή του στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2016, παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό line–up 40+ διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών, σε τρείς ιδιαίτερους χώρους της Αθήνας, Piraeus 117 Academy, Μεταλλουργείο & The Hub και σε τέσσερα stages που θα ξεκινάνε κάθε μέρα από τις 19:00 και θα καταλήγουν στις πρώτες πρωινές ώρες. Tο μουσικό κομμάτι θα πλαισιώνεται και από τα καθιερωμένο Food Court, τα Cocktail Bars και πολλές παράλληλες δραστηριότητες ενώ για πρώτη φορά θα εγκαινιαστεί και ένα Pop Up Store με Plisskën merchandise, έκθεση artwork και φωτογραφίας του φεστιβάλ.

Όσοι αγοράσουν το εισιτήριό τους για το φεστιβάλ με κάρτα Visa, θα πάρουν την πρώτη μπύρα δωρεάν. Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν το δώρο τους, θα πρέπει να έχουν μαζί τους το απόκομμα της Visa συναλλαγής.

Επιπλέον, όσο περισσότερο χρησιμοποιήσουν την κάρτα στους χώρους του φεστιβάλ, θα μπορούν να διεκδικήσουν δώρα από τη Visa. Επιπλέον, θα υπάρχει αποκλειστικός χώρος Visa με photobooth, διαγωνισμούς και πολλά δώρα όπως προπληρωμένες κάρτες Visa , πρόσβαση στο VIP lounge της Vιsa στο  Main Stage και ποτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ