Δύο φιλανθρωπικούς οργανισμούς στηρίζουν δημοφιλείς Έλληνες με τη WIND Running Team

Το έργο δύο φιλανθρωπικών οργανισμών, «ΕΛΕΠΑΠ» και «Καρδιές για Όλους» θα στηρίξουν με τη συμμετοχή τους στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας δημοφιλείς Έλληνες.

Οι Έφη Αλεβίζου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μαντώ Γαστεράτου, Νίκος Αναδιώτης, Ανθή Βούλγαρη, Άρτεμις Ιγνατίου, Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης, Νίκη Κάρτσωνα, Κατερίνα Λέχου, Γιάννης Μπουρούσης, Μαρία Νικόλτσιου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Ράλλη, Ρένος Ρώτας, Κώστας Σόμμερ, Αντώνης Σρόιτερ, Έλλη Στάη, Σάσα Σταμάτη, Σάκης Τανιμανίδης, Εύη και Μαρία Φραγκάκη, Βίκυ Χατζή, Γιάννης Χατζηγεωργίου θα τρέξουν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου ως πρεσβευτές της WIND Running Team, στηρίζοντας το έργο των δύο κοινωφελών οργανισμών για τα παιδιά.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, στηρίζει περισσότερα από 1.100 παιδιά και ενήλικες στα έξι παραρτήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο. Το «Καρδιές για όλους», Coeurs pour Tous Hellas (CpTH), στηρίζει οικονομικά τα παιδιά με καρδιοπάθεια που ζουν στη χώρα μας, αναλαμβάνοντας τα νοσήλια των απαιτούμενων επεμβάσεων τους κι ενισχύοντας έτσι, την δυνατότητα τους για μια φυσιολογική ζωή.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ για την παρουσίαση της ομάδας της WIND, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης, δήλωσε: «Στην WIND, γιορτάζουμε την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, συνδέοντας την με την Κοινωνική Αλληλεγγύη. Από το 2011 μέχρι σήμερα μέσω της δρομικής κοινότητας και των αγώνων που στηρίζουμε, έχουμε προσφέρει περισσότερα από 550.000€ σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους δέχτηκαν και φέτος να τρέξουν μαζί μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας πάνω από όλα για καλό σκοπό. Ραντεβού στην εκκίνηση την Κυριακή 13 Νοεμβρίου για να στείλουμε ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς».

Από την πλευρά της, η κα Μαριάννα Μόσχου, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ ανέφερε: «Είναι τιμή για την ΕΛΕΠΑΠ, το επιστημονικό προσωπικό και τους γονείς των παιδιών μας που η WIND Running Team με τη συμμετοχή της στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στηρίζει τα πρώτα – κυριολεκτικά και μεταφορικά – βήματα ζωής των βρεφών και των οικογενειών τους που θα ενταχθούν στο πιλοτικό πρόγραμμα PraderWilli. Κάθε δρασκελιά δρομέα σε αυτόν τον μαραθώνιο θα είναι για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ ένα σταθερό βήμα προς την αποκατάσταση τους. Και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά να συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας».

Η Πρόεδρος του ΚΑΡΔΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (Coeurs pour Tous Hellas) κα Άννα Γριμάνη επίσης τόνισε: «Μας δίνει χαρά και συγκίνηση ταυτόχρονα, που σήμερα ακούγονται οι χτύποι της καρδιάς των μικρών άπορων ασθενών με συγγενή καρδιοπάθεια στη χώρα μας. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου οι καρδιές των δρομέων της WIND Running Team θα πάλλονται στους ρυθμούς του Μαραθώνιου μεταφέροντας σε όλον τον κόσμο το μήνυμα ότι κάθε παιδί με καρδιοπάθεια είναι μια υπόθεση ζωής. Σας ευχαριστούμε από… καρδιάς!»

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός που έφτασε στην Αθήνα για λίγες ώρες προκειμένου να συναντήσει από κοντά τους συντελεστές της μεγάλης διοργάνωσης. Ο καθηγητής  ευχαρίστησε θερμά την WIND και την ομάδα της για την εξαίρετη ανθρωπιστική πρωτοβουλία, στο θεσμό αξιών του ιστορικού Μαραθώνιου της Αθήνας, ενώ μίλησε για το παγκόσμιο φιλανθρωπικό έργο του.   

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ