Τα Public τάσσονται κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Τα  Public αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια το “Hope For ChildrenCRC Policy Center στην Κυπριακή κοινωνία και ιδιαίτερα εκτιμώντας τη δραστηριοποίηση του για την καταπολέμηση του φαινόμενου του Σχολικού Εκφοβισμού, προσφέρουν στον Οργανισμό 1 ευρώ από την αγορά κάθε βιβλίου «Διώξε τον φόβο σου με ένα παραμύθι».

Στόχος του “Hope For Children” CRC Policy Center ήταν εξ αρχής να ενημερώσει την κυπριακή κοινωνία αναφορικά με το φαινόμενο αυτό αλλά και να εκπαιδεύσει τα παιδιά σε μια πιο σωστή διαχείριση είτε βρίσκονται στην πλευρά του θύτη, είτε του θύματος, είτε αυτήν του παρατηρητή. Είναι κοινός τόπος άλλωστε ότι τα εμπλεκόμενα μέρη, ιδιαίτερα αυτός που ασκεί και δέχεται βία ενδέχεται  να είναι θύματα, διαφορετικών καταστάσεων ή πλαισίων, αλλά και οι δύο χρειάζονται την στήριξη και τη βοήθειά μας και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

Το βιβλίο αυτό που εκδίδεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Public, έχει την υπογραφή των μαθητών δημοτικού που συμμετείχαν σε εργαστήρι δημιουργικής γραφής του Public Βόλου, Ελλάδος,  με τη καθοδήγηση του συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή.

Το βιβλίο διατίθεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων Public τα οποία και ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά για την στήριξη που μας παρέχουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ