ZipJet: Προωθητικές ενέργειες με καταστροφή πλυντηρίων και τανκ!

Με έναν πρωτότυπο τρόπο ξεκίνησε τις προωθητικές της ενέργειες η ZipJet μια εφαρμογή υπηρεσιών πλυσίματος/στεγνώματος/σιδερώματος, με τις εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ανθρώπους ανθρώπους να καταστρέφουν πλυντήρια και ένα στρατιωτικό τανκ!

H ZipJet αποτελεί μια εφαρμογή πλυσίματος και στεγνωτηρίου. Η εταιρεία επέλεξε την #LAUNDRYLIBERATION μέρα στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο για να ξεκινήσει την καμπάνια της.

Tank
Tank

Στο Λονδίνο ένα τανκ περικυκλωμένο από χορευτές παρέλασαν στους δρόμους ενώ στο Παρίσι η καμπάνια #FINILALESSIVE με έναν πολύ εικονικό τρόπο επέδειξε το τέλος της εποχής των πλυντηρίων με ανθρώπους να καταστρέφουν πλυντήρια.

ZipJet Panzer in London

Στο Βερονίκο, για την ενέργεια #WÄSCHEREVOLUTION τοποθετήθηκαν πράσινα πλυντήρια σε όλη την πόλη, τα οποία «κατηγορούσαν» την ZipJet για το θάνατό τους.

Waschmaschinen vor dem Brandenburger Tor

Μέσω της ZipJet οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν υπηρεσίες πλυσίματος, στεγνώματος και καθαρίσματος παπουτσιών. Οι χρήστες επιλέγουν τις ώρες αποστολής και παραλαβής των ρούχων ή παπουτσιών τους και μετά από 6 περίπου ώρες μπορούν να παραλάβουν τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα τους ή τα καλογυαλισμένα παπούτσια τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ