Τι έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε;

Με τη νέα εβδομάδα ενόψει κι αφού φορτίσαμε μπαταρίες μέσα στο ΣΚ, ας δούμε ποια ήταν τα θέματα που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου

  1. Ελληνίδα η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη πορνοστάρ της DDF

Τον τίτλο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης πορνοστάρ στο δίκτυο ερωτικών ταινιών DDF κατέκτησε η Ελληνίδα Ίνα της Sirina. Η Ίνα αναδείχθηκε πρώτη από τους υπεύθυνους και τους επισκέπτες στο ειδικό portal του διαγωνισμού. Διαβάστε περισσότερα.

   2. Επενδύσεις σε ακίνητα στην Ελλάδα μελετά η AirBnB

Οι χαμηλές τιμές των ακινήτων, η δυναμική της ελληνικής – τουριστικής – αγοράς, σε συνδυασμό με το νομοθετικό πλαίσιο που “οδηγεί” ουσιαστικά στη παρανόμια τους ιδιοκτήτες ακινήτων που “συνδέονται” με την AirBnB δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου η δημοφιλής πλατφόρμα να κάνει το επόμενο βήμα ανάπτυξης στην Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα.

   3. Νέο mobile app για στάθμευση στην Αθήνα από τη Warply και τη ΔΑΕΜ

Η ΔΑΕΜ Α.Ε. σε συνεργασία με τη Warply λανσάρει το Citizenpass, τη νέα εφαρμογή για στάθμευση στην πόλη της Αθήνας. Το Citizenpass αποτελεί ένα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο, που έρχεται να αναβαθμίσει τη σχέση του πολίτη με το Δήμο και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στο Δήμο Αθηναίων. Διαβάστε περισσότερα.

   4. Η Tesco αποσύρει προϊόντα της Unilever από το online κατάστημά της

Η Tesco, η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής στη Μεγάλη Βρετανία, απέσυρε από το ηλεκτρονικό της κατάστημα προϊόντα της Unilever, της δεύτερης μεγαλύτερης αλυσίδας καταναλωτικών αγαθών. Διαβάστε περισσότερα.

   5. Δημήτρης Μαγγιώρος: “Νέες υπηρεσίες και επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ στον τομέα των ελαφρών φορτηγών”

Τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις Rent a Van και AdVANtage της Autohellas Hertz παρουσίασε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της εταιρείας, Δημήτρης Μαγγιώρος, στο πλαίσιο της 2ης Διεθνής Έκθεσης Επαγγελματικών Οχημάτων, Τεχνολογίας, Μεταφορών και Logistics. Διαβάστε περισσότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ