Δημήτρης Μαγγιώρος: “Νέες υπηρεσίες και επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ στον τομέα των ελαφρών φορτηγών”

Τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις Rent a Van και AdVANtage της Autohellas Hertz παρουσίασε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της εταιρείας, Δημήτρης Μαγγιώρος, στο πλαίσιο της 2ης Διεθνής Έκθεσης Επαγγελματικών Οχημάτων, Τεχνολογίας, Μεταφορών και Logistics

AutoHellas_Mangioros_980x620xDSC_0162

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες, που πρώτη εισήγαγε στην αγορά η Autohellas Hertz μετά την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν αποτελεσματικότητα και γρήγορη διαχείριση μεταφορών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς:
– Η υπηρεσία Rent a Van καινοτομεί προσφέροντας ενοικίαση ελαφρών φορτηγών ΙΧ έως 3.5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης καθώς και για ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι άμεση και ξεκινάει από 27 ευρώ / ημέρα για μια 3ήμερη ενοικίαση, ενώ δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα.

– Η υπηρεσία AdVANtage, αντίστοιχα, δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες για ακόμη καλύτερη οργάνωση και απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών, πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.

Autohellas Hertz Transpot Show

Η ιδιαίτερη απήχηση των παραπάνω υπηρεσιών οδήγησε την εταιρεία στη δημιουργία μιας ακόμη πρωτοποριακής υπηρεσίας σε αυτήν την κατηγορία, την adVANtage Pro, ενώ σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει προγραμματίσει για το διάστημα 2017 – 2020 επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ στο στόλο των οχημάτων της.

Δημήτρης Μαγγιώρος _
Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Autohellas Hertz, Δημήτρης Μαγγιώρος.

Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς είμαστε για πολλές δεκαετίες η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο ενοικίασης και μίσθωσης αυτοκινήτων στη χώρα, με σημαντικές καινοτόμες υπηρεσίες και προγράμματα. Εισήλθαμε πρώτοι στην κατηγορία μίσθωσης ελαφρών φορτηγών και ήδη ο στόλος μας απαρτίζεται από περισσότερα από 1.500 οχήματα, τα οποία είναι σε θέση να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες και με εδραιωμένες συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρείες από όλους τους κλάδους. Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας θα προχωρήσουμε την προσεχή τριετία 2017-20 σε επενδύσεις ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στον τομέα των ελαφρών φορτηγών, που θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής μας παρουσίας στο χώρο του επαγγελματικού οχήματος. Παράλληλα, επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, με το λανσάρισμα της υπηρεσίας adVANtage Pro, που απευθύνεται αποκλειστικά στους ελεύθερους επαγγελματίες, με κύρια πλεονεκτήματα τη χρηματοδοτική δυνατότητα που προσφέρει η Autohellas αλλά και τα ευέλικτα προγράμματα υπηρεσιών που προσαρμόζονται ανά περίπτωση σύμφωνα με τις ανάγκες των επαγγελματιών”, ανέφερε ο Δημήτρης Μαγγιώρος.

Η υπηρεσία Operating Leasing

Η Autohellas Hertz έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Επιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης, 49 εκ των οποίων είναι σε αεροδρόμια.

Ισχυρά οικονομικά μεγέθη

AutoHellas_Mangioros_980x620xDSC_0112Ο κύκλος εργασιών του ομίλου για το πρώτο εξάμηνο του 2016 έφτασε τα 118,4 εκ. ευρώ, έναντι 76,2 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2015. Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασαν αύξηση 15,8% φτάνοντας τα 41 εκατ. ευρώ, ενώ τα ενοποιημένα αποτελέσματα μετά φόρων (ΕΑΤ) ανήλθαν σε 8,7 εκ. ευρώ σε σχέση με τα 7,6 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2015, παρουσιάζοντας αύξηση 14%.

Σημειώνεται, τέλος, το εντυπωσιακό περίπτερο της Autohellas Hertz στη 2η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, Τεχνολογίας, Μεταφορών και Logistics, όπου επιβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση που κατέχει τόσο στον τομέα της ενοικίασης όσο και της μακροχρόνιας μίσθωσης ελαφρών φορτηγών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ