ΟΠΑΠ: Συνεργασία της «Ιπποδρομίες ΑΕ» με τη GBI Racing

Τη συνεργασία της με τη GBI Racing παρουσίασε σήμερα η «Ιπποδρομίες ΑΕ» που ανήκει στον όμιλο του ΟΠΑΠ.

Οι εκπρόσωποι των 2 εταιρειών παρουσίασαν τη στρατηγική συνεργασία και το ιπποδρομιακό προϊόν, και ενημέρωσαν διεξοδικά για την απευθείας συμμετοχή των παικτών στο αμοιβαίο στοίχημα σε περισσότερες από 1.500 κούρσες τον χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, καθώς και για τις επερχόμενες σημαντικές κούρσες στα ιστορικά ιπποδρόμια, που υπόσχονται άφθονη δράση και θέαμα.

Σημείο αναφοράς η παρουσία της Hayley Turner, που αποτελεί κορυφαία αναβάτρια παγκοσμίως, και πρέσβειρα της GBI Racing. Η Hayley Turner έχει 764 νίκες στο ενεργητικό της, ρεκόρ 100 νικών σε μία σεζόν και ειδικό τίτλο τιμής από τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Εκφράζοντας τον εντυπωσιασμό της για τις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο και την άρτια διοργάνωση των ελληνικών ιπποδρομιών που παρακολούθησε, η Hayley Turner δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα εδώ, στο Μαρκόπουλο. Είναι εκπληκτικές οι εγκαταστάσεις. Είναι ένας πανέμορφος ιππόδρομος. Σαν να βρίσκεσαι στο Άσκοτ. Δυστυχώς, δεν μπορώ να ιππεύσω σήμερα, αλλά θα ήθελα σύντομα να έρθω ξανά στην Ελλάδα γι’ αυτόν τον σκοπό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ