Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά σε συνέδριο για το Διάστημα

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά συμμετείχε στο 11ο European Space Power Conference (ESPC 2016), που διοργανώθηκε από την European Space Agency (ESA). Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 3-7 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Ο προσανατολισμός στην έρευνα και καινοτομία και η συνεργασία με τα μεγάλα ερευνητικά κέντρα της ΕΕ, όπως το CERN, οδήγησαν στην εμπλοκή της  Πρίσμα Ηλεκτρονικά σε έργα Διαστήματος. Ως φυσική συνέχεια, η Πρίσμα Ηλεκτρονικά τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στην ανάπτυξη τεχνολογικών υποδομών και στην εκπαίδευση και πιστοποίηση στελεχών και τεχνικού προσωπικού, ενώ ταυτοχρόνως πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση ενός σύγχρονου Clean Room με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

ConferenceESPC-20161

H ποιοτική συνεργασία με τους μεγαλύτερους οργανισμούς του χώρου, όπως η Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) και η AIRBUS DS ανέδειξαν την Πρίσμα Ηλεκτρονικά σαν μία ελληνική αξιόπιστη εταιρία, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στα μεγάλα έργα για το Διάστημα”, δήλωσε ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Πέτρος Σουκουλιάς και συνέχισε, “αυτός είναι ο λόγος της συμμετοχής μας στο Συνέδριο ESPC, όπου είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με σημαντικούς παίκτες της αγοράς του Διαστήματος και να διερευνήσουμε πιθανές συνεργασίες στα επερχόμενα έργα.

H Πρίσμα Ηλεκτρονικά Α.Β.Ε.Ε. είναι ένας πάροχος λύσεων στον χώρο των Ηλεκτρονικών και των εφαρμογών πληροφορικής για την Αεροδιαστημική, τη Ναυτιλία, τη Βιομηχανία. Βραβευμένη με το χρυσό βραβείο βιομηχανίας από το CERN και με γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ