LG πλυντήρια-στεγνωτήρια με δώρο μια Nespresso Delonghi Essenza

Μια νέα προσφορά ανακοίνωσε η LG Electronics (LG) Ελλάς. Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά LG πλυντηρίου-στεγνωτηρίου, η LG προσφέρει δώρο μία μηχανή καφέ Nespresso Delonghi Essenza. Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν οι κωδικοί FH496AD1, FH4A8JDH2N, FH4U2TDH1N, FH4U1JBH6N, FH695BDH2N και  FH4A8FDH2N.

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG έρχονται με ε ποικιλία στις επιλογές χωρητικότητας όπως 12kg/8kg, 10,5kg/7kg, 9kg/6kg, 8kg/4kg. Επιπλέον, διαθέτουν τεχνολογία 6 Motion Direct Drive γιαακόμα καλύτερη απόδοση πλύσης και φροντίδας στα υφάσματα με λιγότερους κραδασμούς και θόρυβο κατά την πλύση και το στέγνωμα, ενώ ο μηχανισμός Inverter Direct Drive, διαθέτει 10-ετή εγγύηση και πιστοποίηση καλής λειτουργίας από την γερμανική ένωση VDΕ. 

Τέλος, μέσω της τεχνολογίας Eco Hybrid που διαθέτουν ορισμένα μοντέλα της σειράς πλυντηρίων-στεγνωτηρίων, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στην εξοικονόμηση νερού και στη μείωση του χρόνου του κύκλου στεγνώματος, ανάλογα με τις προτεραιότητές τους ενώ επίσης η τεχνολογία TrueSteamTM προσφέρει έως 99,9% μείωση των αλλεργιογόνων καθώς και τη δυνατότητα ανανέωσης και φρεσκαρίσματος των ρούχων.

H παραπάνω προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/11/2016 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ