Έναρξη του Turkish Airlines World Golf Cup με ένα «χτύπημα» από την Ευρώπη στην Ασία

Η Turkish Airlines, παρουσιάζει την 4η διοργάνωση του Turkish Airlines World Golf Cup, του ερασιτεχνικού τουρνουά γκολφ, στον οποίο θα συμμετέχουν οι νικητές των προκριματικών αγώνων από 100 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η τελετή έναρξης του τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη διοργανώθηκε το βράδυ της 30ης  Σεπτεμβρίου, στo νησάκι Γαλατασαράι -γνωστό και ως Suada-, ένα μικρό νησί που βρίσκεται βόρεια της Γέφυρας του Βοσπόρου, σύμβολο της Istanbul και φυσικό σταυροδρόμι διαφορετικών πολιτισμών.

_THY2rt5yertedfgefg

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έναρξης, ερασιτέχνες παίκτες από όλο τον κόσμο προσκλήθηκαν να χτυπήσουν συμβολικά μια μπάλα του γκολφ από τη μία ήπειρο στην άλλη με στόχο μια τρύπα τοποθετημένη πάνω στο νερό. Ο συμμετέχων ο οποίος σκόραρε στα 70 μέτρα είχε την ευκαιρία να κερδίσει δύο εισιτήρια business class της Turkish Airlines για προορισμό της επιλογής του προς όλο τον κόσμο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες του TAWGC 2016 προσφέρεται μια φανταστική ευκαιρία να ανακαλύψουν την όμορφη πόλη της Istanbul, όπου η Turkish Airlines διαθέτει πολυτελές lounge στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ατατούρκ, όπου οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν την παραδοσιακή τουρκική φιλοξενία χάρη στις μοναδικές εγκαταστάσεις και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προφέρει.

Επιπλέον, οι νικητές του τουρνουά της Κωνσταντινούπολης-που πραγματοποιείται από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στο Kemer Golf Country Club -θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στο Turkish Airlines World Golf Final στην Αττάλεια 31 Οκτώβριου – 1 Νοεμβρίου, όπου ο επί δεκατέσσερις φορές μεγάλος πρωταθλητής ο Tiger Woods έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί μαζί με τους 70 κορυφαίους παίκτες στο Race to Dubai, για να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των  7 εκατ. Δολαρίων.

Ο Μεγάλος Τελικός θα φιλοξενηθεί στο πολυτελές Titanic Deluxe Belek στο τέλος του Οκτωβρίου 2016, και θα περιλαμβάνει τουρνουά δύο γύρων τα οποία θα λάβουν χώρα στο πρόσφατα ανακαινισμένο Titanic Golf Club, μια πολλά υποσχόμενη έκταση –σχεδιασμένου γηπέδου, η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα στην αστραφτερή Μεσόγειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ