Η Pills Hellas χορηγός του διαγωνισμού RED LIVE

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) με τις μπύρες Pills Hellas γίνεται ο αποκλειστικός χορηγός στον μουσικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό του Red 96.3. Νέα ελληνικά συγκροτήματα & solo καλλιτέχνες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο live stage και στον αέρα του RED 96.3 διασκευές τραγουδιών αγαπημένων rock συγκροτημάτων αλλά και να αναδείξουν δικά τους νέα τραγούδια!

Στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άτομα άνω των 16 ετών, είτε ανήκουν σε συγκρότημα είτε είναι solo καλλιτέχνες. Όσοι συμμετέχοντες περάσουν στη 2η φάση του διαγωνισμού, θα επισκεφθούν το studio του Red 96,3 για οντισιόν και η ειδική κριτική επιτροπή, θα διαλέξει τα 4 καλύτερα συγκροτήματα, τα οποία θα προκριθούν στα RED LIVE! Στα RED LIVE, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο live stage του RED 96.3 μπροστά σε περιορισμένο αριθμό τυχερών ακροατών, οι ελληνικές μπύρες Pills Hellas από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης θα είναι εκεί, χαρίζοντας έξτρα δόσεις απόλαυσης σε κοινό και συμμετέχοντες.

Η ανακοίνωση του τελικού νικητή θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 10 Δεκεμβρίου (κατόπιν ειδικής ανακοίνωσης στο κοινό) από την ιστοσελίδα και τον αέρα του RED 96.3 .

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει μία δωροεπιταγή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ και συμμετοχή σε μουσικό φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2017, ο δεύτερος μια δωροεπιταγή πεντακοσίων (500) ευρώ, και οι άλλοι 2 συμμετέχοντες κάποιο συμβολικό δώρο (όχι χρηματικό ποσό) από τον χορηγό .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ