Νέα περίοδος ένταξης νέων μελών στο LoveGreece

Το LoveGreece.com, η πρωτοβουλία για προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό μέσω χαρισματικών προσωπικοτήτων, ξεκινάει την ένταξη νέων μελών στο δίκτυό του και την προετοιμασία του επόμενου κύκλου παρουσιάσεων προσωπικοτήτων και εταιριών που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προσκαλεί όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη του να υποβάλουν την αίτησή τους εδώ.

Το LoveGreece.com ιδρύθηκε το 2013 και υποστηρίζεται από τη Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

Το LoveGreece.com καλεί εκπροσώπους νέων ή ωριμότερων επιχειρήσεων με αναπτυξιακή δυναμική, startup που έχουν ήδη προσελκύσει σημαντικό επιχειρηματικό ενδιαφέρον, καλλιτέχνες με εξωστρεφή διάθεση, επιστήμονες, ταλαντούχους και δημιουργικούς Έλληνες/Ελληνίδες να υποβάλλουν αίτηση.

Κατόπιν αξιολόγησης εκ μέρους της κριτικής επιτροπής και ένταξης στο LoveGreece.com σχεδιάζονται τα βήματα παρουσίασης και προβολής των δραστηριοτήτων των νέων μελών. Το πρώτο βήμα είναι η κινηματογράφηση στοχευμένης συνέντευξης που αφορά στις δραστηριότητές τους, προβολή της συνέντευξης μέσω του LoveGreece.com και του κοινωνικού δικτύου του, καθώς και προβολή μέσω ενός μεγάλου δικτύου συνεργατών σε επίπεδο επικοινωνίας και δημοσιεύσεων.

Ταυτόχρονα τα μέλη του LoveGreece.com έχουν διαρκή υποστήριξη με ανακοινώσεις μέσω του κοινωνικού του δικτύου σε σχέση με τα νέα, τις δραστηριότητές τους και τις στρατηγικές τους κινήσεις. Στόχος είναι όλο και μεγαλύτερο κοινό τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό να παρακολουθεί τη διαδρομή τους και να δοθεί το έναυσμα σε νέες συνεργασίες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αίτησή σας και το πως θα γινετε μέλος, μπορείτε να συνδεθείτε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ