ΟΠΑΠ: Δημοπρασία καθαρόαιμων ίππων στις 29/09

Δημοπρασία καθαρόαιμων ίππων θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, η Ιπποδρομίες ΑΕ του Ομίλου ΟΠΑΠ προχωρούν σε νέα δεύτερη δημοπρασία 23 καθαρόαιμων αλόγων την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:00.

Όπως και στην δημοπρασία του Δεκεμβρίου 2015, έτσι και τώρα, η εταιρεία με στόχο την αύξηση του ιππικού πληθυσμού και την αναζωογόνηση του ανταγωνισμού στις κούρσες, απέκτησε από το εξωτερικό τους καθαρόαιμους ίππους τους οποίους θα διαθέσει με δημοπρασία στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο.

Ήδη οι ενδιαφερόμενοι επισκέφθηκαν το προηγούμενο Σάββατο τις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο, ώστε να δουν από κοντά την παρουσίαση των καθαρόαιμων και να προετοιμασθούν για τη μέρα της δημοπρασίας. Βέβαια, έχουν ευκαιρία να τα δουν από κοντά για δεύτερη φορά το ερχόμενο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου σε αντίστοιχη ειδική παρουσίαση στις 10:30 το πρωί στους ανατολικούς στάβλους Α37 & Α38.

Η εταιρεία καλεί ακόμη μία φορά τους υποψήφιους αγοραστές να έρθουν αυτό το Σάββατο στο Μαρκόπουλο και να ενημερωθούν για τον καθένα από τους νεαρούς ίππους που πρόκειται να δημοπρατηθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ