Νεα συμφωνία Συμβολαιακής Τραπεζικής στην Κρήτη για την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε σε νέα συμφωνία Συμβολαιακής Τραπεζικής που αφορά συνεργασία της ξενοδοχειακής μονάδας με την επωνυμία SEA SIDE RESORT & SPA με την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Α.Ε.

Το SEA SIDE RESORT & SPA ιδιοκτησίας των αδερφών Ορφανάκη, είναι από τις πληρέστερες ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης, κατηγορίας 5 αστέρων και βρίσκεται στην Αγία Πελαγία του νομού Ηρακλείου. Η εταιρεία Αφοί ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Α.Ε., με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαλακτοκομίας από το 1949 με όραμα της την εξάπλωση των κρητικών προϊόντων πέρα από τα όρια της ελληνικής αγοράς, τη διάδοση της κρητικής κουλτούρας και την αποτελεσματική ενημέρωση για τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής.

Μέσα από αυτή τη συμφωνία η ξενοδοχειακή μονάδα SEA SIDE RESORT & SPA θα προμηθεύεται, βάσει συμβολαίου, γαλακτοκομικά προϊόντα από την εταιρεία ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ και κατ΄αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα της γίνονται γνωστά και αναγνωρίσιμα στους ξένους επισκέπτες – καταναλωτές του ξενοδοχείου, οι οποίοι ενδεχομένως μπορούν να τα αναζητούν, είτε στην τοπική αγορά, είτε στην αγορά της χώρας τους, καθώς πρόκειται για εταιρεία με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και τακτική παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις  τροφίμων.

Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Τραπεζικής αποδεικνύει ότι η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τη στρατηγική της επιλογή για την ενίσχυση της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ