Mastercard: Στηρίζει την καινοτομία στο φετινό TEDxAcademy 2016

Η Mastercard, στηρίζοντας την καινοτομία και το αύριο της τεχνολογίας, συμμετέχει φέτος ως Strategic Partner στο TEDxAcademy 2016, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου με θέμα «Re-imagine Greece». Με επίκεντρο την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και την πρωτοπορία, και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, το TEDxAcademy 2016, μέσα από τις παρεμβάσεις 18 διεθνών αναγνωρισμένων ομιλητών, προσκαλεί το ελληνικό κοινό να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα του 2030.

Η Mastercard υποστηρίζει δυναμικά το θεσμό, παρουσιάζοντας στο χώρο του ολοήμερου event ένα ξεχωριστό «Innovation at the Speed of Life» Mastercard Innovation Corner, μέσα από το οποίο όλοι οι συμμετέχοντες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το μέλλον και να περιηγηθούν στο αύριο των συναλλαγών και της τεχνολογίας πληρωμών, με πολλές εκπλήξεις και μοναδικά previews, να τους υποδέχονται από τη Mastercard.

Παράλληλα, πιστή στη φιλοσοφία της για προσφορά εμπειριών ανεκτίμητης αξίας στους κατόχους καρτών Mastercard, η Mastercard δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς συμμετέχοντες του TEDxAcademy 2016, οι οποίοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους με τη Mastercard κάρτα τους, να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό private session, με guest host έναν από τους ομιλητές του TEDxAcademy 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους στην ιστοσελίδα https://www.viva.gr/tickets/seminars/megaro-mousikis-athinon/tedxacademy-re-imagine-greece με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη) και να διεκδικήσουν μία από τις 10 τυχερές συμμετοχές, για να ζήσουν μία εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, να οραματιστούν το αύριο και να περιηγηθούν στο μέλλον.

Τέλος, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της με το TEDxAcademy 2016, η Mastercard είναι ο επίσημος υποστηρικτής των εθελοντών της εκδήλωσης, καλωσορίζοντάς τους στο μέλλον της τεχνολογίας πληρωμών. Μία σειρά από μοναδικές εκπλήξεις αποκλειστικά γι’ αυτούς από τη Mastercard, θα κάνουν την συμμετοχή τους στο θεσμό μία εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, αναγνωρίζοντας παράλληλα και την καθοριστική τους συμβολή στην επιτυχία της διεξαγωγής του φετινού TEDxAcademy.

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε ενεργά το TEDxAcademy 2016, έναν πρωτοπόρο θεσμό, που στο επίκεντρό του έχει την καινοτομία, τη μοναδικότητα και το όραμα, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον, και προσφέρουμε εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας σε όλους τους κατόχους καρτών Mastercard®. Στη Mastercard, καινοτομούμε και δημιουργούμε προστιθέμενη αξία, σχεδιάζοντας λύσεις και υπηρεσίες που προωθούν την ευκολία, την ταχύτητα και την ασφάλεια των συναλλαγών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ