Η πλατφόρμα της Capriza στην Ελλάδα από τη Uni Systems

Συμφωνία αντιπροσώπευσης υπογράφηκε μεταξύ της Capriza και της Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, δείχνοντας έτσι την επένδυσή της στον τομέα του mobile. Η Capriza δραστηριοποιείται στον τομέα μετατροπής εφαρμογών σε enterprise mobility περιβάλλοντα. Η εταιρεία διαθέτει στην αγορά επιχειρησιακή πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση των υφιστάμενων επιχειρησιακών εφαρμογών, όπως ERP, CRM, HCM, BI κ.α. μέσω της μετατροπής και ενσωμάτωσής τους σε mobile περιβάλλοντα. Η μετατροπή των εφαρμογών πραγματοποιείται σε μικρό χρόνο υλοποίησης και  δεν απαιτείται οποιαδήποτε επέμβαση στον κώδικα, χρήση επιπλέον APIs και νέων υποδομών ή αναβάθμιση των back office συστημάτων.

Η συμφωνία αντιπροσώπευσης που υπογράφηκε καλύπτει γεωγραφικά τις περιοχές Ελλάδας, Κύπρου, Τουρκίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Βασισμένη στις αρχές του mobility και με στόχο νέα λειτουργικότητα για τις κρίσιμες και σύνθετες εφαρμογές, η επιχειρησιακή πλατφόρμα της Capriza μειώνει τα  κόστη κτήσης και λειτουργίας καθώς και το χρόνο μετατροπής των εφαρμογών, προσφέροντας mobile εμπειρία στους χρήστες και ευελιξία στις επιχειρήσεις.

Ο Θοδωρής Πούλιας, Business Solutions Department Manager της Uni Systems δήλωσε σχετικά: «Η εμπειρία μας καταδεικνύει ότι το mobility κερδίζει συνεχώς έδαφος στις επιχειρήσεις προσφέροντας ευελιξία, εξοικονόμηση πόρων και αύξηση της παραγωγικότητας», ανέφερε ο . «Επενδύουμε αποφασιστικά στη λύση της Capriza, καθώς εντοπίσαμε ότι καλύπτει το κενό μεταξύ των επιχειρησιακών εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για εταιρική χρήση και των αναγκών των πελατών για πρόσβαση σε αυτές απ’ οπουδήποτε. Έχοντας αξιοποιήσει την πλατφόρμα πρώτοι σε εσωτερικές μας εφαρμογές, επιβεβαιώνουμε ότι πρόκειται για ένα σύστημα που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, άμεσα και με επιτυχία τις πολλαπλές προκλήσεις που περιλαμβάνει το εγχείρημα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ