Το Coca-Cola Pop-Up Store “επιστρέφει”!

Η επιστροφή του Coca-Cola Pop-Up Store, του εντυπωσιακού καταστήματος της CocaCola, είναι και πάλι γεγονός!

Έτσι από τις 9 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, ο απόλυτος CocaCola προορισμός για μικρούς και μεγάλους, θα βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο, γεμάτος συλλεκτικά CocaCola αντικείμενα και αμέτρητες εκπλήξεις. Για ακόμη μια φορά, το αγαπημένο brand μάς προσκαλεί να ζήσουμε από κοντά μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης και διασκέδασης, παρέα φυσικά με μία παγωμένη CocaCola!

Η νέα συλλογή με συλλεκτικά CocaCola αντικείμενα που θα βρίσκεται στο CocaCola PopUp Store υπόσχεται να εντυπωσιάσει όλους τους Coke fans! Tshirts, τσάντες, καπέλα, αξεσουάρ και σχολικά είδη είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα που θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα, ενώ μοναδικά happenings, πλούσιοι διαγωνισμοί, επισκέψεις αγαπημένων καλλιτεχνών και δυνατές μουσικές θα απογειώσουν τη διάθεση όλων όσων βρεθούν στη Μαρίνα Φλοίσβου. Εκεί θα βρίσκεται και το 2o Life Corner, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν τα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια            CocaCola, σε μοναδικά, χρηστικά αντικείμενα, με τη βοήθεια καλλιτεχνών.

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του CocaCola PopUp Store θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης “Μπορούμε”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ