Ολα τα νέα gadgets της IFA 2016

Αρχές Σεπτεμβρίου το Βερολίνο γίνεται το κέντρο των νέων ψηφιακών προϊόντων μια και πολλές εταιρείες του χώρου παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα τους στην IFA.

Το 2016 είναι η χρονιά των φορετών συσκευών με μια πληθώρα προτάσεων μαζί βέβαια με τα Smartphones, φορητούς υπολογιστές, υβριδικά tablets και τηλεοράσεις.

Acer

Η Acer παρουσίασε ένα από τα λεπτότερα laptops του κόσμου αλλά και το μεγαλύτερο. Το Acer Swift 7 με λιγότερο από ένα χιλιοστό πάχος, 14άρα οθόνη 1080p, λίγο πάνω από ένα κιλό βάρος και τους νεώτερους Intel Core-i επεξεργαστές. 
Το Acer Predator 21 X είναι ένα «τέρας» απ΄όποια πλευρά και να το δεις μια και είναι ένας φορητός υπολογιστής με κυρτή οθόνη 21 ιντσών! Με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά για gaming αφού προσφέρει δυο κάρτες γραφικών GTX 1080.

Acer-Predator-X21

Asus

Το νέο Smartwatch της Asus, ZenWatch 3 πέρα από μια ξεχωριστή και όμορφη εμφάνιση έχει το ολοκαίνουργιο chipset της Qualcomm Snapdragon 2100 με βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας και γρήγορη φόρτιση.

Smartwatvh

 

Fitbit

H εταιρεία παρουσίασε τα περικάρπια καταγραφής δραστηριοτήτων Flex 2 και Charge 2. Το Flex 2 είναι αδιάβροχο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη κολύμβηση ενώ το Charge 2 είναι αρκετά λεπτό και με μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Fitbit-Charge2

HTC

Η HTC που δείχνει να επενδύει περισσότερο στη Virtual Reality, και καλά κάνει, παρουσίασε το One A9S. Το One A9S έχει οθόνη 720p και οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek, με υποβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά όμως σε σχέση με τον προκάτοχό του.

htc-one-a9sHuawei

H Huawei παρουσίασε τη νέα σειρά Smartphones Nova η οποία ανήκει στη μεσαία κατηγορία με όμορφο και λεπτό σχεδιασμό και ιδανική για selfies. Το Huawei Nova έχει οθόνη 5 ιντσών, 1080p, 32GB αποθηκευτικό χώρο, 3GB RAM, κάμερα 12MP και επεξεργαστή Snapdragon 625. To Nova+ έχει οθόνη 5,5 ιντσών 1080p, έχει μεγαλύτερη μπαταρία και κάμερα 16MP. Επίσης παρουσιάστηκαν νέα χρώματα για το δημοφιλές highend μοντέλο P9.

Huawei-Nova

Lenovo

Η Lenovo παρουσίασε αρκετά και ενδιαφέροντα προϊόντα στην IFA αλλά όχι Smartphones με τη σειρά Yoga να είναι στο επίκεντρο. Το Yoga 910 είναι επίσης ένας από τους λεπτότερους φορητούς σήμερα με αναδιπλούμενη οθόνη, επεξεργαστές Intel Core-i, 15 ώρες αυτονομία και βάρος 1,4 κιλά.
Το Yoga Book είναι ένα υβρίδιο tablet-laptop το οποίο μπορεί να τρέξει Android 6 ή Windows 10 το οποίο αντί για πληκτρολόγιο έχει μια μεταλλική περιοχή αφής που μεταμορφώνεται σε πληκτρολόγιο! Βασίζεται σε έναν Atom X-series, 4GB RAM, 64GB δίσκο και οθόνη FHD. Έχει πάχος λίγο κάτω από ένα χιλιοστό και βάρος 690 γραμμάρια και 15 ώρες αυτονομία.

Lenovo-Yoga-Book

LG

Η LG ανακοίνωσε τη νέα σειρά ηχείων Bluetooth PH, τηλεοράσεις με τη νέα τεχνολογία HDR με High Frame Rate, ένα ψυγείο με μια οθόνη αφής 29 ιντσών(!) και μερικά εντυπωσιακά μόνιτορ gaming με κυρτή οθόνη 21:9 στις 34 ίντσες (LG 34UC79G).

LG_34UC79G

Motorola

H Motorola παρουσίασε το Moto Z Play, το φθηνότερο αρθρωτό Smartphone της σειράς Z, το οποίο μπορεί να δεχτεί ένα φακό με 10x Zoom, boom-box, μεγαλύτερες μπαταρίες με τα αποσπώμενα αξεσουάρ MotoMods. Έχει οθόνη 5,5 ιντσών 1080p, Snapdragon 625, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Moto-Z-Play

 

Panasonic – Philips

Και οι δυο εταιρείες παρουσίασαν τις πρώτες τους OLED τηλεοράσεις με την Philips 901F Ambilight να είναι 4K και HDR και να βασίζεται στο Android. H Panasonic εκτός από τη τηλεόραση ανακοίνωσε το Ultra HD Blu-Ray DMP-UB700.

philips ambilight OLED

Samsung

Η Samsung παρουσίασε τα νέα Smartwatch Gear S3 σε δυο εκδόσεις, Classic και Frontier με το δεύτερο να είναι η ενισχυμένη έκδοση και με σύνδεση LTE. Επίσης ανακοινώθηκαν νέα gaming monitor Quantum Dot στις 24 και 27 ίντσες (CFG70).

samsung-gear-s3-1

Sony

H Sony έκανε πολλές ανακοινώσεις στη φετινή IFA. To Xperia ΧΖ είναι το νέο κορυφαίο μοντέλο με μεταλλικό σασί ειδικής τεχνολογίας για να μην γλιστράει, είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68, έχει οθόνη 5,2 ιντσών 1080p, κάμερα 23MP με laser autofocus και νέο σύστημα εξισορρόπησης λευκού, και σταθεροποίηση video 5 αξόνων. Βασίζεται στον Snapdragon 820, έχει 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο.
Η μίνι έκδοση Xperia X Compact με οθόνη 4,6 ιντσών σίγουρα θα προσεγγίσει μεγαλύτερο κοινό και παράλληλα διατηρεί την αίσθηση του κορυφαίου μοντέλου.
Άλλα ξεχωριστά προϊόντα από τη Sony περιλαμβάνουν τα ακουστικά noise-canceling MDR-1000X και το Playstation VR.

Sony-Xperia-Xz

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ