Επιστολή 17 μικροζυθοποιών για το φόρο στην μπύρα

Αντιδρούν με επιστολή τους 17 μικροζυθοποιεία, σχετικά με όσα δημοσιεύτηκαν για την αύξηση του φόρου κατανάλωσης στην μπύρα.

Η επιστολή τους έχει ως εξής:
“Εμείς, τα 17 Ελληνικά Μικροζυθοποιεία, διαμαρτυρόμαστε έντονα και καταγγέλλουμε ενέργεια προβοκάτσιας κατά της δίκαιης κινητοποίησης μας ενάντια στην παράλογη απόφαση της Κυβέρνησης για αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Ζύθου κατά 93%!

Συγκεκριμένα, δηλώνουμε απερίφραστα ότι η ηλεκτρονική επιστολή του υποτιθέμενου συνδέσμου μας ΣΜΑΖΕ, που κυκλοφόρησε σήμερα ως δήθεν θέση του κλάδου μας σε σχέση με το πολυνομοσχέδιο, όχι μόνο δεν εκφράζει την συλλογική μας άποψη αλλά έχει στόχο να μας βλάψει και να μας αποδυναμώσει.

Καταγγέλλουμε με σφοδρότητα την προσπάθεια «καπελώματος» των Ελληνικών Μικροζυθοποιείων και δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να εκμεταλλευτεί την Ελληνική κρίση για να προωθήσει ιδιοτελή συμφέροντα.

Εμμένουμε ότι η αύξηση του ΕΦΚ κατά 93% είναι παράλογη και καταχρηστική και θα πλήξει καίρια την Ελληνική Μικροζυθοποιία. Ζητούμε την άμεση απόσυρση του σχετικού μέτρου!

Μικροζυθοποιία ΕΛΙΞΗ
Ζυθοποιία ΗΠΕΙΡΟΥ
Μικροζυθοποιία ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ Ζυθοποιία
Μικροζυθοποιία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΗΛΕΙΑΚΗ Ζυθοποιία
ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ Μικροζυθοποιία
Μικροζυθοποιία ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ Μικροζυθοποιία
Μικροζυθοποιία ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΠΑΤΡΑΙΚΗ Μικροζυθοποιία
Μικροζυθοποιία ΠΑΡΟΥ
Ζυθοποιία ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Μικροζυθοποιία SEPTEM
Μικροζυθοποιία ΣΕΡΡΩΝ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μικροζυθοποιία ΧΙΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΓΙΟΣ VAP”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ