COSMOTE e-value: Ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας στη Ρουμανία

Ένα χρόνο επιτυχούς παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center στη Ρουμανία συμπλήρωσε η COSMOTE e-value, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας e-value International S.A.

Μέσα σε ένα χρόνο η εταιρεία, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της COSMOTE e-value στην Ελλάδα, κατάφερε να αναπτύξει την εμπορική της δραστηριότητα, αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα στους τομείς της εξυπηρέτησης πελατών και ανάπτυξης πωλήσεων, από τοπικούς και διεθνείς πελάτες.

Μεταξύ των πελατών της e-value International συγκαταλέγεται και η Telekom Romania, θυγατρική του ομίλου ΟΤΕ στη Ρουμανία, στην οποία η e-value International παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών Contact Center, τόσο σε πελάτες σταθερής όσο και κινητής τηλεφωνίας. (εξυπηρέτηση πελατών, τεχνική υποστήριξη, υπηρεσίες πληροφοριών καταλόγου και τηλεπωλήσεις)

Η e-value International S.A. διαθέτει ήδη περισσότερες από 600 θέσεις εργασίας (workstations) σε δύο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Βουκουρέστι και στο Μπρασόφ. Το πλάνο ανάπτυξης προβλέπει την περαιτέρω ενίσχυση των υποδομών και του ανθρώπινου δυναμικού μέχρι το τέλος του έτους, με στόχο την διεύρυνση των δραστηριοτήτων και συνεργασιών, τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Η COSMOTE e-value S.A., θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΟΤΕ, δραστηριοποιείται πάνω από 15 χρόνια στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center στην Ελλάδα. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Ξάνθη, 4.000 ικανά και καταρτισμένα στελέχη, άρτια τεχνολογική υποδομή και πιστοποιημένες διαδικασίες, η COSMOTEe-value S.A. προσφέρει, σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο, όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ