ΔΩΔΩΝΗ: Χρυσές διακρίσεις για τα προϊόντα της

Τέσσερα βραβεία ανώτερης ποιότητας έλαβε και φέτος η ΔΩΔΩΝΗ από το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας ITQI στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2016.

Σταθερά προσανατολισμένη στην παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, με πρώτη ύλη το 100% ελληνικό γάλα 5.000 μικρών και μεγάλων παραγωγών, η ΔΩΔΩΝΗ ξεχώρισε ακόμα μία χρονιά με τα γαλακτοκομικά της προϊόντα στα φετινά Superior Taste Awards, λαμβάνοντας την ύψιστη διάκριση τριών χρυσών αστεριών για το κατσικίσιο τυρί και το στραγγιστό γιαούρτι 8% και την αντίστοιχα υψηλή διάκριση δύο χρυσών αστεριών για την κεφαλογραβιέρα και το τυρί «ΔΩΔΩΝΗ Ελαφρύ».

Οι νέες αυτές διακρίσεις αποτελούν συνέχεια της περσινής βράβευσης της φέτας ΔΩΔΩΝΗ και του στραγγιστού γιαουρτιού ΔΩΔΩΝΗ 2%, δύο αγαπημένων προϊόντων που διακρίνονται για την αυθεντική τους γεύση και την αγνή τους ποιότητα.

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ