“Βόμβες” Βγενόπουλου για την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου

Σκληρές καταγγελίες από τον πρόεδρο του Ομίλου MIG, ο οποίος στρέφεται κατά της προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου, με μηνυτήρια αναφορά για τα αδικήματα της δωροληψίας και της απόπειρας εκβίασης.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Βγενόπουλος, η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται όχι μόνο κατά της κυρίας Θάνου, αλλά και κατά μίας φίλης της επιχειρηματία, καθώς και κατά άλλων προσώπων που πιθανόν να εμπλέκονται, και σχετίζεται, μεταξύ άλλων, με τα αδικήματα της δωροληψίας και της απόπειρας εκβίασης.

Ο κ. Βγενόπουλος απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί αντικείμενο έρευνας από τη Δικαιοσύνη. Και ενώ εξέφρασε εμπιστοσύνη προς τη Δικαιοσύνη, εκτιμώντας ότι θα κάνει το καθήκον της, προειδοποίησε πως «αν επιχειρηθεί επικοινωνιακή διαχείριση θα με δείτε σύντομα μπροστά σας».

Ο ίδιος ωστόσο κατήγγειλε ότι του ζητήθηκε να δωροδοκήσει με τη “μέθοδο του βιβλίου”, να τοποθετήσει δηλαδή χαρτονομίσματα μέσα σε βιβλίο και να το παραδώσει. Για την ακρίβεια, όπως κατήγγειλε, του ζητήθηκε όχι βιβλίο, αλλά “ολόκληρη βιβλιοθήκη”.

Τα παραπάνω σχετίζονται με την έκδοση στην Κύπρο στελεχών της MIG, αλλά και του ελέγχου από την κ. Θάνου στην κ. Τσατάνη.

Αναφορικά με την υπόθεση της έκδοσης των στελεχών της MIG, ο κ. Βγενόπουλος τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα ποινικό αδίκημα στις κινήσεις των στελεχών της MIG, κυρίων Μπουλούτα και Φόρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ