LG: Από 10 έως 17 Μαΐου οι προπαραγγελίες για το νέο «αρθρωτό» κινητό G5

Την περίοδο από 10 έως 17 Μαΐου θα μπορούν οι Έλληνες χρήστες να προπαραγγείλουν τη νέα «κινητή» ναυαρχίδα G5 της LG μέσα από τις συνεργαζόμενες αλυσίδες καταστημάτων και να το έχουν παραλάβει μέχρι τις 23/5, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο τρόπος συμμετοχής στην προπαραγγελία του LG G5 μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά και με παραλαβή από είτε με αποστολή είτε σε φυσικό κατάστημα.

Για την προπαραγγελία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.lg.com/gr/mobile-phones/g5preorder και να ακολουθήσουν τα σχετικά βήματα για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να διεκδικήσουν το LG Friend της επιλογής τους με τους 100 πρώτους να είναι οι τυχεροί που θα το κερδίσουν.

Με τη βοήθεια των LG Friends, μια σειρά εξωτερικών συσκευών, το G5 μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακή κάμερα, hi-fi player και πολλά ακόμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατασκευή της συσκευής χρησιμοποιήθηκε μέταλλο υψηλής ποιότητας, ενώ η μπαταρία έχει σχεδιαστεί με τρόπο (slide-out) που επιτρέπει την εύκολη απόσπαση και την αντικατάστασή της με μία φορτισμένη σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειαστεί το άνοιγμα της συσκευής.

Επιπλέον, η κάμερα του G5 διαθέτει ευρυγώνιο φακό για λήψεις με εύρος έως και 135 μοίρες, η λειτουργία Always-on Display κάνει πανεύκολη την ανάγνωση των notifications, ενώ πληροφορίες όπως η ώρα, η ημερομηνία και ο καιρός είναι διαθέσιμες χωρίς να χρειάζεται το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Το χαρακτηριστικό 3D Arc Glass της 5,3 ιντσών οθόνης δημιουργεί μια ελαφρά κυρτή φόρμα ενώ την όλη εικόνα έρχεται να συμπληρώσει η επεξεργασία Micro-Dizing που προσδίδει στη μεταλλική επιφάνεια μια μοναδική αίσθηση. Τέλος, η κάμερα και το home button έχουν ενσωματωθεί στο πίσω μέρος του G5 με τρόπο που τα κάνει κομμάτι του σώματος της συσκευής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ