ΤΝΤ: Μετέφερε 500 πακέτα ελπίδας σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

Με την ενεργή συμμετοχή του δικτύου πελατών της ΤΝΤ ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Μεταφέρουμε Ελπίδα» υποστηρίζοντας 19 κοινωνικούς φορείς που βοηθούν παιδιά και οικογένειες σε ανάγκη σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της TNT, «Μεταφέρουμε Ελπίδα» που υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, μεταφέρθηκαν 500 πακέτα ελπίδας, με είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Την καταγραφή των κοινωνικών αναγκών πραγματοποιεί το QualityNet Foundation, ενώ για την υλοποίηση του προγράμματος καθοριστικό ρόλο παίζει το δίκτυο επιχειρήσεων πελατών της TNT και η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας, του ανθρώπινου δυναμικού και του υπερσύγχρονου στόλου που διαθέτει η εταιρεία ταχυμεταφορών TNT.

Επιπρόσθετα η ΤΝΤ, συμμετέχοντας ενεργά στην κοινωνία και αντιμετωπίζοντας με ευαισθησία τους συνανθρώπους μας που έχουν βρεθεί πρόσφυγες στη χώρα μας, παρέδωσε δύο τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη, στηρίζοντας την πρωτοβουλία μαθητών και οικογενειών τους στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων.

Παράλληλα, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία, η εταιρεία ΤΝΤ παρέδωσε 20 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Δήμο Μαρκοπούλου, οι οποίοι θα καλύψουν ανάγκες των δημόσιων σχολείων της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ