Ξεκινά σε λίγο η εκδήλωση της ΙΒΜ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

Στις 3 σήμερα το μεσημέρι, στο Gazarte (Βουτάδων 34, Γκάζι) ξεκινά η εκδήλωση της ΙΒΜ Ελλάδας με τίτλο “Digitally Transform your Business”.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των σύγχρονων επιχειρήσεων για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της ΙΒΜ σε περιβάλλον SAP HANA.

Όπως αναφέρει σχετικά η εταιρεία, οι περισσότερες επιχειρήσεις σήμερα αντιλαμβάνονται την ανάγκη να μετεξελιχθούν σε αυτό που ονομάζουμε Digital Enterprises.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΙΒΜ βοηθάει τους πελάτες της να στραφούν προς αυτή την κατεύθυνση, παρέχοντας τους την απαραίτητη ψηφιακή υποδομή, η οποία αξιοποιεί τα Big Data, το Cloud και το Mobility, με τρόπο απρόσκοπτο και απόλυτα ασφαλή.

Επιπλέον, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως είναι η SAP, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες όλων των κλάδων της οικονομίας να αναπτύξουν επιτυχημένες επιχειρηματικές στρατηγικές αξιοποιώντας τις δυνατότητες των ανοιχτών συστημάτων IBM Power Systems, την in-memory πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων, καθώς και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες της ΙΒΜ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ